Live Streaming: NÉZD OTTHONRÓL!

Kürti Sándor: Építs brandet!

2019. október22. 19 óra

időtartam: 2 óra

Előbb kipróbálnád? Kattints ide!

Itt az alkalom, hogy kipróbálj valami újat! Haladj a korral 🙂

Nézd velünk élőben Kürti Sándor: “Építs brandet!” előadását!

Vagy esetleg több előadásunk is érdekel? Akkor válaszd a “Hatot 4 áráért” bérletünket és nézd meg az összes előadásunkat.

Arról, hogy fontos-e saját márkát létrehozni, megoszlanak a vélemények.
Kürti Sándor szerint a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak számos feladattal kell szembenézniük, amin belül a brandépítés elengedhetetlen a sikeresség érdekében.

Foglalj helyet egy fotelben, egy csésze kávéval – bátrabbak borral 🙂 – és élvezd a LIVE STREAMING élményt!

Nem jó az időpont? Az előadások egy hétig bármikor megtekinthetőek.

Jegyet / bérletet vennék, mit tegyek?

Klikkelj a jegy- vagy bérletvásálás (‘Buy all events’) opcióra, majd regisztrálj be a Cleeng jegyértékesítő és live streaming platform biztonságos felületére. A regisztráláshoz használd a Facebook / Google fiókodat vagy az e-mail címedet egy jelszó megadásával.

Fontos! A közvetítést is az itt beregisztrált adatokkal nézheted majd meg!

Ha gondod lenne a jegyrendeléssel, itt találsz angol nyelvű segítséget – hamarosan elérhető lesz a magyar nyelvű változat is.

 

A közvetítés megtekintéséhez kattints a “Log in” felíratú gombra és lépj be a jegyvételkor/regisztráláskor megadott módon (Facebook / Google felhasználói fiók, vagy e-mail cím és jelszó).

A videó a videólejátszó jobb alsó sarkában található “teljes képernyő” ikonra kattintva nagyítható ki. Ha akadozna a közvetítés, akkor a hangerőszabályozó melletti ikonra kattintva csökkentsd a videó felbontását és frissíts rá az oldalra.

ÜZENJ VAGY TELEFONÁLJ!

+36 20 299 5451

 

Ajánld ismerőseidnek!