Martin Tripp

Tesla technológiai vezetője

a “Gigafactory 1” – ben. 

ELŐADÁSAIFACEBOOK
Michigan északi részén nőtt fel. 18 évesen csatlakozott az Egyesült Államok haditengerészetéhez, mint repülési elektronikai technikus a Perzsa-öbölben tartózkodó repülőgép-hordozó fedélzetén. Számos elismerést és díjat kapott az EA-6B elektronikus támadó repülőgép javításáért végzett munkájáért. Szaktudása számos sikeres küldetést eredményezett a háborús műveletek során.
 
A haditengerészet után számos gyártóüzemben dolgozott, elektronikai technikus, mérnöki és felügyeleti feladatokat ellátva. 
 
Az autóipar karbantartásától / javításától, az orvostechnikai eszközöktől és a betonépítésen át a kábeltelevíziós infrastruktúráig mindent dolgozott. Kis méretű nyomtatott áramköri lapokat tervezett, hogy ne invazív módon kapcsolódjanak a fejlett CNC és robotikai gépekhez.
 
Míg az MRI tekercsgyártó gyártási felügyelőjeként dolgozott, a Tesla Motors megkereste őt, és végül a nevadai „Gigafactory 1” -be vették fel.
 
Miután egy évig a Teslánál dolgozott technológiai vezetőként, többször biztonsági, pazarlási és visszaélési problémáknak volt tanúja. Miután számos kísérletet tett a problémák orvoslására, bizonyítékaival a médiához ment.
 
2018. június 20-án a Tesla megtorolta, és pert indított ellene számos hamis állítással együtt, amelyek ellen az Egyesült Államok igazságszolgáltatási rendszerében jelenleg folyik a peres eljárás.
 
Feleségével és fiával Magyarországra költözött, és jelenleg is itt él. 

Tudományos Stand Up

Ne maradj le értesítéseinkről!

Blogom

Bejelentkezés állapota

ELŐADÁSAI

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

ELŐADÓINK

ÜZENJ VAGY TELEFONÁLJ!

+36 20 384 0062

Ajánld ismerőseidnek!